Tilbage


Hvad er det her?
Vi har 2 formål. Det ene er, at vi gerne vil producere fødevarer, der gør os raske. Den mad, som man kan købe i dag gør os syge. For 10 år siden var det 25 %, der havde livstruende sygdomme. Nu er det 35 %. Forskerne forudser, at det bliver 45 % i 2025 - og 50 % inden år 2030.

Vi var nogle, der i 1970'erme lærte af det, som man gjorde i 1920'erne og 40'erne. Vi genopbyggede en naturlig jord. Og vi producerede fødevarer, der smagte meget bedre end dem, man kan få i dag. Og når syge mennesker spiste vore fødevarer, blev de raske - uanset, hvad de fejlede. Det vil vi gentage.

Det andet formål er at opnå en naturlig og fri bevidsthed. I dag foregår en opdragelse af børn og unge, så de får 3 spaltninger i deres bevidsthed. Babyerne græder. De 3-4 årige skriger og protesterer. En tredjedel af de unge græder sig i søvn hver aften. En fjerdedel fantaserer om selvmord. Og en femtedel skader sig selv kropsligt. Op mod halvdelen af alle voksne får på et tidspunkt angst og depression.

Der foregår en massiv bevidstheds-industri, der handler om, at vi skal grine og have det sjovt. Og når vi får tilstrækkelig med alkohol og narkotikum magter vi også at flippe ud.

Men vi er nogle, der har studeret de forskellige kultures bevidstheder før og nu - og vi har arbejdet som psyko-terapeuter i en hel del år. Vi vil gerne gerne genforene os med naturen i os selv.

Der er en udbredt mistillid til politikerne og det politiske system. Det er ikke, fordi politikerne er onde. De er ofre lige som os andre. Men systemet har udviklet sig til et teknokrati, der er lige så undertrykkende som det gamle adelsvælde.

Vi er inspireret af højskolebevægelsen i slutningen af 1800-tallet. Vi skal ikke gøre det samme. Men dengang lykkedes det totalt at omforme hele samfundet. Det kan ske igen. Vi vil genskabe et ægte folkeligt demokrati. Og vi indbyder alle til at være med.