TilbageNu skal vi i gang med en proces om bevidsthed og organisering

 

Vi vil ikke længere være tilskuer til magthavernes forsøg på at gøre noget.

Vi skal organisere os lokalt - skrive en masse opslag/indlæg til andre, der bor her i og omkring vores by. Vi skal også lave møder og weekender - regionalt og på landsplan. Og vi skal danne emne-grupper, hvor vi udvikler vores bevidsthed.

Alt sammen skal skridt for skridt føre til, at vi ændrer vores sociale virkelighed.Vi vil ikke længere se på, at den globale opvarmning fortsætter, - at klimaet bliver mere og mere voldsomt, - at naturen ødelægges, - at planer og dyr uddør, - at vi bliver mere og mere syge, - at flere og flere af os får angst og depression ....

.... mens vores samfund forbruger langt mere, end jordkloden kan re-producere.

 


Alt sammen koordinerer vi her på GROKRAFT's hjemmeside


- ikke udvikling i den rigtige retning, men gøre det rigtige nu -Vi er i gang med 2 projekter:

1) Grokraft hjemmeside, der erstatter alle de andre sociale medier, som alle progressive mennesker har forladt, og hvor der nu kun er ligegyldigt vrøvl, som ikke kan bruges til noget. På Grokraft opretter du en profil med en email adresse og et kode ord. Begge kan ikke ses af andre. Hvis du vil skrive noget, skal du på din profil indsætte dit fornavn eller kaldenavn samt vælge det postnummer, der er tættest på, hvor du bor. Og du skal også uplodade et ansigtsfoto. Så er du med. Alt er non-profit. Ingen reklamer. Men meget bedre - for os, der vil skabe en god fremtid.

På hjemmesiden er der også anti-propaganda - nemlig formidling af kritisk videnskab om den historiske udvikling og om samfundet i dag. Og der er formidling af ny viden om bevidsthed. Hvad er denne nye viden?

2) Fristed på landet. Gerne flere, men første sted bliver på Vest-Sjælland. I sommer halvåret opsætter vi en hel telt-landsby. Og vi starter med at bygge huse, så vi hen ad vejen også kan komme om vinteren. Det er også non-profit. Her kan du og alle andre komme. Du/I kan arrangere foredrag, møder, kurser, seminarer, konferencer, festivaler, markeder osv. Udgifter dækkes ved frivillig betaling. Man kan vælge høj pris, lav pris eller ingen pris. Du vælger det, som passer til dig. Det er for os, der vil skabe en god fremtid. Vil du være med til at starte det?


Hele vores politiske system i dag er spærret inde i 2 bevidstheder, hvor man identificerer sig med den ene - og tager afstand fra den anden. Begge de to bevidst- heder kan ikke se virkeligheden, men kun se, at den anden part tager fejl - og at man derfor skal gøre det modsatte og rette op på de fejl.

Det er lapperier. Det bliver altid kun til noget kvantitativt. Mere i pension - mindre i pension. Mere i skat - mindre i skat. Flere sygeplejerske - færre sygeplejerske. Flere indvandrere - færre indvandrere.

Det eneste, som politikerne kan blive enige om er mere politi, flere fængsler, mere militær, mere medicin, flere psykiatriske hospitaler - samt mere økonomisk vækst = smadre klimaet og kloden.

Der var i slutningen af 1960'er nogle få politikere, der forsøgte at formulere ændringer i vores system, så man undgik de største dumheder og indførte det, som alle kunne se var fornuftigt. Men det forstummede i 70'erne. Nu er der ingen, der tør eller magter at formulere system forandringer.

Eller rettere - vi i Grokraft gør. Vi vil gerne skifte til det helt selvfølgelige og konstruktive.