Tilbage


Jeg er webmaster og initiativtager til dette projekt. Jeg startede på universitet i 1968 - lige efter at de studerende havde besat det. Jeg blev inspireret af den kritiske samfunds-videnskab - og studerede national-økonomi, psykologi, sociologi, social-antropologi og historie. Jeg var en af de første økologiske landmænd her i Danmark. Jeg var med til starte den første økologiske landsby. Jeg har undervist på daghøjskoler og tekniske skoler. Jeg har gået i al slags terapi i over 30 år og har forvandlet min bevidsthed mange gange. Jeg har arbejdet som professionel terapeut i 12 år og lavet mange kurser i befri bevidstheden (er sluttet med det). Jeg har boet i primitive landsbyer i junglen. Jeg har været aktiv i de fleste græsrods-bevægelser - og er nu i gang med dette projekt, hvor vi i de seneste 6 år har afholdt sommerlejre. Og jeg har lavet denne hjemmeside. Her videregiver jeg meget af den kritiske forsknings indsigter.


Velkommen til alle - både højre-, venstre-, ligeud-, op- og ned-orienterede.Min arbejdsplads

Hvad er det dog der hænger på væggen?
Det er en gren med vinger.          
Den flyver kun i fantasien.          


Jeg formidler (kritiske) videnskabelige kendsgerninger
og viden om 3 emner her på Grokraft's hjemmeside.
1) Vores kulturs folkelige historie gennem 2000 år.
2) Gammel kinesisk visdom, som mange nu har opdaget.
3) Erfaringer om livgivende jordbrug med nul sygdomme.

Skriv til webmaster:

Emne:

Spørgsmål/meddelelse/idé/forslag:

Din emailadresse:                                               


Skriv til mig, hvis der er problem med start kode, post, blogs mm.
- så løser vi hurtigt problemet.

Mit kropslige navn er Tommy - og mit spirituelle navn er Falkeøje. Sidstnævnte kan/skal oversættes til lokalt sprog, idet navnet ikke er lyden eller bogstaverne, men et selvvalgt navn for, hvordan jeg er.

På mine hjemmesider og i mine bøger giver jeg ingen referencer, kilder eller anden dokumentation, fordi jeg har valgt at gøre indholdet brugervenligt, så fokus er på, hvad man kan gøre.

Jeg knytter mig til normerne for den kritiske samfunds-videnskab - og er overbevist om, at jeg videregiver objektive historiske kendsgerninger.